Thursday, October 07, 2010

HAND BAG

DSC_0156-27

hand bag untuk dijual......
tp bukan hand bag aku....
hahahaha....
nape pmpuan ske ade byk handbag?kompius aku...1 xckup ker?nk smpn ape?
ckp sal handbag tringat plak kisah lama....aku xske tgk laki yg tlg bawak handbag pmpuan...
mcm kna control jer.....lgpun nmpk huduh kot...pada pandangan mata aku la...
mata org lain xtau plak.....

p/s: antara gambar terawal ngn 50mmf1.8d....
sgt sharp.....tp kna manual focus ngn nikky aku,....
f1.8 1/320s iso200.....

6 comments:

  1. i nak yg kaler pink tue yunk..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. ttb aku jd follower plak..hahah..aku ingat ko jual bag..cam plik la kn..hahaha..nway just wanna drop some comment that aku pun rase mcm "wut the..." laki bawak handbag pmpn..no!! xle trime..sekian...

    ReplyDelete
  3. aku pun mmg sakit mata tgk......
    pantang btul aku rs.....
    well aku igt pmpuan anggap tu gentlemen kn.....
    ade gak yg x sker....
    heee....

    ReplyDelete
  4. mmg menyakitkan mate klu tgk pakwe carry handbag makwe .

    ReplyDelete
  5. ak x de handbag, beg itam ltk doc je kesana kemari ad la.. klu nak klua pun bwk dompet je..
    tp tgk gmb tu mcm best lak ad 1 ke 2 ke 3 ke...hehe gurau je..
    sblm ni x la peduli sgt tgk laki bwk hbeg pempuan.. tp ble fikir blk laki dgn pgng h.beg mcm x bgus pun, yg ngada2 nak bwk handbeg spe srh..

    ReplyDelete